Politika privatnosti

Poduzeće Funmaher j.d.o.o. za trgovinu i usluge sa sjedištem u Zaprešiću, Matije Gupca 56, OIB:09312263359, upisano na Trgovačkom sudu u Zagrebu u registarski uložak sa matičnim brojem subjekta 05447348, sa poslovnim računom u Erste&Steiermärkische Bank d.d., IBAN: HR2324020061101041182 i upravom u sastavu: Vatroslava Kreuziger, OIB: 99157218874 (jedini vlasnik i zastupnik društva) poštuje privatnost i štiti osobne podatke sukladno Zakonu u trgovačkim društvima, (NN 107/07) te Općoj uredbi Europske Unije 2016/679.

Prikupljanje i obrada podataka

Funmaher j.d.o.o. prikuplja i obrađuje ove osobne podatke: imena i prezimena roditelja i skrbnika, njihove osobne identifikacijske brojeve, brojeve mobitela te adrese elektronske pošte, imena i prezimena djece korisnika, njihove razrede i škole te datume rođenja djece korisnika.

Ovi se podaci prikupljaju za sljedeće svrhe:

  • u svrhu sudjelovanja djece na rođendanima, programima animacija i kampovima u prirodi koji se prijavljuju preko vatrin-kutak.hr, facebook profila Vatrin Kutak te Instagram profila Vatrin Kutak
  • u svrhu priprema službenih ponuda, slanja računa za obavljene usluge, a na temelju zakonske obveze
  • u marketinške svrhe (slanje obavijesti o ostalim programima, događanjima i slično) koriste se adrese elektronske pošte te brojevi mobitela roditelja koji su iskazali interes za uslugama poduzeća Funmaher j.d.o.o. preko obrazaca za prijavu u program, odnosno kontakt obrazaca objavljenim na mrežnim stranicama

Čuvanje i dijeljenje podataka

Podaci prikupljeni u svrhu ispunjavanja zakonskih obaveza čuvaju se u trajanju propisanom važećim propisima.

Adrese elektronske pošte i brojeve mobitela u marketinške svrhe čuvamo 5 godina , a podatke prikupljene u svrhu učlanjivanja i rezervacije mjesta u programima te odgovaranja na upite, a koji nisu rezultirali učlanjivanjem, brišemo u roku od 12 mjeseci od prikupljanja.

Osobne podatke dijelimo s izvršiteljima obrade (knjigovodstvenim servisom) isključivo u financijsko-knjigovodstvene svrhe te trećim stranama isključivo vezano uz zakonske obveze koje proizlaze iz prirode njihovog poslovanja te specifičnih poslova za koje ih angažira Funmaher j.d.o.o. (naprimjer, za ugovaranje polica osiguranja sa osiguravajućim društvima za događaje u kojima sudjeluju djeca polaznici naših programa).

Voditelj obrade dužan je o eventualnoj povredi osobnih podataka obavijestiti nadzorno tijelo, osim ako je malo vjerojatno da bi povreda mogla negativno utjecati na prava i slobode pojedinaca. Rok za prijavu povrede je 72 sata od saznanja o povredi. Ako povreda ima negativan utjecaj na ispitanike, o tome ih se mora obavijestiti.

Ispitanike nije potrebno obavijestiti o povredi ako je voditelj obrade poduzeo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite podataka, osobito one koje osobne podatke čine nerazumljivima bilo kojoj osobi koja im nije ovlaštena pristupiti, kao što je enkripcija.

Prava ispitanika

Svaki korisnik ima pravo uvida u svoje osobne podatke koje Funmaher j.d.o.o. obrađuje, ispravak te brisanje osobnih podataka ako njihovo čuvanje nije utemeljeno na zakonskim propisima ili ugovornom odnosu.

Korisnici imaju potpuno pravo ne dopustiti korištenje njihovih osobnih podataka u svrhe navedene u poglavlju: prikupljanje i obrada podataka.

Privolu za korištenje Vaših osobnih podataka možete povući u bilo kojem trenutku obrativši se našem službeniku zaduženom za zaštitu i kontrolu korištenja osobnih podataka, Vatroslavi Kreuziger, preko službene adrese elektronske pošte vatrin.kutak@gmail.com.

Kolačići

Naša internetska stranica koju posjećujete koristi kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na vašemu tvrdom disku, što našoj internetskoj stranici omogućava prepoznavanje vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice svijetokonas.hr.
Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Izmjene i dopune Politike privatnosti

Sve izmjene i dopune ove Politike privatnosti Funmaher j.d.o.o. objavit će na ovoj internetskoj stranici www.vatrin-kutak.hr , a izmjene postaju važeće odmah po objavljivanju.

www.vatrin-kutak.hr sadržava poveznice koje vode na druge internetske stranice. Korištenje takvih stranica podliježe vlastitim politikama privatnosti i posjetitelji se njima koriste na vlastiti rizik.

Brbljanje s Vatrom