Petak u kutku – Veljača

Petak u kutku

Dragi roditelji,
osim ročkasima ovu smo veljaču popunile odličnom zabavom za klince, a i njihove mame ?!

09.02.
Karnevalski BaBiznjak

Započinjemo ludom, kostimiranom zabavom 09.02. u 18h za žene poduzetnice u suradnji sa Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom! Taj petak dobro su nam došle sve poduzetnice i one koje to žele postati! Ovo je već druga godina po redu zabave kod nas i to kostimirane!!!


16.02. 18 h
Kostimirana kreativna radionica

Imamo zabavu u trajanju od dva sata, za klince, KOSTIMIRANU, ali i kreativnu radionicu gdje ćemo izrađivati maske! Ulaz je 40,00kn i obavezna je rezervacija mjesta!?


23.02. u 18 h
Logos učiteljica

Opet smo ozbiljni :), u goste nam stiže LOGOS učiteljica i imamo radionicu za PRVAŠIĆE i “drugašiće”, gdje će nam teta Ana pokazati Tajne učenja.
Radionica je namjena djeci prvih i drugih (može i trećih) razreda, traje dva sata, uče izradu mentalnih mapa, rade na samopouzdanju, koncentraciji, motivaciji i organizaciji. Cijena radionice iznosi 110,00kn, a bazira se na 10 polaznika.
Saznajte više na www.logosuciteljica.hr

Petak iza toga je već treći mjesec…a za početak toga mjeseca pripremili smo TEČAJ BRZOG ČITANJA za djecu!!!…ali o tome će ići nova obavijest!
Podsjećamo vas da ovaj mjesec jato IZVIĐAČA u Zaprešiću vrše upise novih članova za dob od 1. do 4. razreda, članarina je godišnja -200,00kn, sastanci su utorkom u Kutku od 19,30 do 20,30, a vikendima i praznicima su izleti i kampiranja. Slobodno se obratite sa svim pitanjima, pogledajte i saznajte više na http://oimp.hr/

Pitajte nas….

    Petak u kutku – Veljača
    Podijeli:

    Odgovori