O Nama

Dok su klinci KLINCI pustite ih da to budu što dulje… tako će brzo odrasti i onda će čitav život imati obveze i tako se lako prestanu igrati i zabavljati…

primjer:
Sjećate se igre “školica”? Kada skačeš po brojevima od 1-9 i skupljaš kamenčiće… tako jednostavna igra, zabavna, ne naporna…a 80% klinaca ne zna igrati…nemaju aplikaciju 🙂

I tako…
Počele smo tražiti prostor za proslavu rođendana naših klinaca i uvidjele da u Zaprešiću baš to nedostaje. Mjesto gdje bi klinci uz kvalitetne animatore, pregršt zabave, dobro iće i piće proslavili s ekipom svoj najdan u godini. Takvog u našem gradu nije bilo…pa smo ga mi otvorile!!!!

Vatrin kutak osmišljen je kao CENTAR ZABAVE gdje bi klinci mogli fantastično proslaviti svoj ročkas uz ludu zabavu i partijati kao veliki!!!
Osim toga u ponudu smo uvrstile radionice koje klinci mogu pohađati samo kod nas… ponude stalno nadograđujemo i trudimo se uvijek biti u korak s aktualnim radionicama koje se nude u Zagrebu.
Sve radionice su isključivo zabavnog karaktera gdje se klinci prvenstveno jako zabave, a istovremeno i puno toga kroz igru nesvjesno nauče.

Pojavljujemo se na svim sajmovima i volontiramo na svim događanjima koje grad Zaprešić priprema.

Osnovale smo PRVI Zaprešićki zbor VATRIĆI!

Ročkasi u Kutku ostaju zapamćeni i prepričavani jer ih radimo s puuuno ljubavi, žara energije.
Vrisak od smijeha i znojne male glavice od igre su naš rezultat svakog, ali baš svakog ročkasa!!!!


Naš tim:

Teta Ema, animator, paintball sudac

Dođite i provjerite!!!!


FUNMAHER j.d.o.o.
M. Gupca 56, 10290 Zaprešić
OIB: 09312263359

Podijeli: