Izviđači

Dragi roditelji,

lagano nam se i ova izviđačka godina bliži kraju – ?. Idući petak, 19.5., obilježava se Dan izviđača u Hrvatskoj, a u subotu 20.5. proslavit ćemo naš dan!
Detalji o akciji za Dan izviđača stižu uskoro.
Početkom 6.mjeseca (najvjerojatnije 3. ili 4.6.) održat će se jednodnevni izlet na naš teren na Mrežnici. Izlet je zamišljen kao druženje roditelja i članova uz roštilj, možda čak i kupanje te program za svaki uzrast. ?
Podsjećam vas da su prijave za koloniju u tijeku:
Klikom na link otvarate online prijavnicu te upisujete podatke.
Za sva pitanja i informacije stojimo vam na raspolaganju!

Izviđači su…..

pokret mladih, zabava s ciljem, naobrazba za cijeli život, učenje kroz igru te otvoreni za sve!
Zanima te kako postati i ostati izviđač?

Kako živjeti u prirodi i u skladu s njom, kako savladavati izazove, kako steći specifična znanja, vještine, iskustvo i mudrost?
Dođite na naše sastanke u igraonici Vatrin kutatk svakog utorka od 19:30!

Kontaktirajte nas na mail izvidaci.mp@gmail.com i prati naše aktivnosti na Facebooku -> O.i. MP

 

I nešto o našem odredu:
“Odred izviđača MP djeluje u Podsusedu još od davne 1967.godine. Odred čine 3 skupine, družina poletaraca i pčelica Lastavica koja okuplja djecu od 1. do 4. razreda, družina izviđača i planinki Susedgrad koja okuplja mlade od 5.razreda osnovne škole pa sve do punoljetnosti te klub brđana Encijan koji okuplja naše starije članove.
Družinu Lastavica vodi Ana Crnadak koja će voditi i sastanke u Vatrinom kutku 🙂 Ana ima 21 godinu i studentica je 3.godine stomatologije. Od svoje 14. godine aktivno se bavi radom s djecom u izviđačkom pokretu. ”

Izviđači se u Vatrinom Kutku okupljaju utorkom od 19.30 -20.30.

Navrati…

 

Podijeli: