Besplatno uvodno predavanje All level healing tehnika

All level healing tehnika
All level healing? je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika mentalnog i intuitivnog razvoja, manifestiranja i iscjeljivanja.

Nakon 10 godina istraživačkog rada, individualnih i grupnih terapija, edukacija, te suradnje s liječnicima i terapeutima različitih alternativnih i nealternativnih metoda iscjeljivanja nastala je All level healing? tehnika.

All level healing? tehnika se sastoji od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja elternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.
All level healing? tehnika daje jednostavan uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti.
Ova tehnika koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu.

Kako bi što lakše savladali tehniku, te otpustili svjesne i podsvjesne blokade u mentalnom i duhovnom razvoju svaki polaznik seminara dobiva i kratak All level healing? tretman.
Nakon seminara osoba se osjeća sretnije, zadovoljnije, ispunjenije, ima veću kvalitetu života, lako i brzo manifestira želje i događaje u svom životu, fleksibilnija je i otpornija na životne promjene, usklađuje svijest, podsvijest, karmičku razinu i najvišu razinu svog postojanja, prihvaća svoje postojanje od postanka duse, djeluje u svim smjerovima i na svim nivoima egzistiranja.

Ovu tehniku možete primjenjivati na sebi i drugima, te ju kombinirati sa znanjima i vještinama iz ostalih tehnika.
All level healing? tehnika je kompatibilna sa svim mentalnim, energetskim i duhovnim tehnikama, te prihvaća svakog pojedinca neovisno o etničkim, religijskim, političkim, spolnim i socijalnim obilježjima

Više info…

Besplatno uvodno predavanje All level healing tehnika
Podijeli:

Jedna misao o “Besplatno uvodno predavanje All level healing tehnika

Odgovori